• +31 6 14 60 96 53
  • info@djpaulcox.nl

Bruiloft

De mooiste dag van je leven….. Het huwelijksfeest moet natuurlijk de mooiste dag van je leven worden! Je wilt niets aan het toeval over laten. En de muziek al helemaal niet! Muziek is één van de belangrijkste onderdelen van je huwelijksfeest om de juiste sfeer te creëren. Laat de muziek en de daarbij behorende lichtshow dan ook over aan DJPaulCox. Met mijn kwaliteits geluidsinstallatie en luxe lichtshow zorg ik voor een onvergetelijke avond. Ik draai de allerbeste hits van nu en vroeger. Ik geef dan ook een 100% dansgarantie. Vooral het persoonlijke contact wat vooraf gaat aan de grote dag, geeft je feest eigen identiteit. Kortom, ik maak van jullie huwelijksfeest een echte knaller waar de gasten nog lang met veel plezier op terug zullen kijken!

Boek nu!

Reviews
Hilda
DJ Paul maakte er een gezellig feestje vanDe muziekkeuze was super en er werden verschilende verzoekjes gedraaid.De sfeer zat er de hele avond goed in.Bedankt, en succes verder.
Céline
DJPaulCox is zeer professioneel en klantgericht. We hebben van tevoren het soort feest en de muziekstijlen doorgesproken. Dit heeft hij prima gerealiseerd tijdens het feest. Zelfs verzoeknummers die afweken van de besproken muziekstijlen waren mogelijk, dus zeer flexibel! Van alle gasten hoorde ik positieve reacties. Mede dankzij DJPaulCox was mijn feest een groot succes!
VDW
DJPaulCox heeft ons geweldig uit de brand geholpen. Wij hadden een DJ geboekt die enkele uren voor het feest afbelde i.v.m. een ziekenhuisopname.Paul was gelukkig beschikbaar op de tropisch hete 4e juli en stond binnen enkele uren bij ons op de stoep. Telefonisch hadden we vlug even de muzieksmaak van de jarige doorgegeven (jaren 70-80 en 90er jaren en hedendaagse muziek). Nu maar hopen dat het goed komt, dachten we.En of het goed kwam! De hele avond heeft Paul 'onze' muziek gedraaid - of hij gedachten kon lezen - in een woord geweldig! Onze gasten waren ook dik tevreden. De muziek stond niet te hard, waardoor ook nog een goed gesprek gevoerd kon worden. Dus een half uurtje verlenging lag voor de hand. Kortom: een echte aanrader voor jong en oud!
Marjan
DJ PaulCox! Bedankt! Al voor het derde jaar verzorgde jij ons schoolfeestje. Super! Paul brengt echt alles zelf mee. Je zaal wordt een ware disco. Leuke muziek en past zijn programma aan als er verzoekjes zijn. Voor ieder wat wils en voetjes van de vloer....
Ennatuurlijk
Afgelopen week heeft DJ Paul op ons bedrijf de zomer ingeluid ... voor ons bedrijf de eerste keer. Het contact vooraf was prettig. Paul luistert goed naar wat zijn klanten willen en stelt zich flexibel op. Los van de uiterst professionele apparatuur weet hij met zijn muziek de goede snaar te raken ... de sfeer zat er de hele avond goed in. Dank hiervoor en we zien je graag weer terug!
Ricardo
Dj Paul cox heeft mooie apparatuur en zet een nette show neer.hij heeft voor ieder wat wils en als je dan toch een liedje mist doet hij niet moeilijk om een verzoekje en zorgt hij dat dat verzoekje er goed tussenin past.Ook de volgende keer zal ik zeker meteen jou weer inhuren. Echt een aanrader!
Jan
DJPaulCox draaide onze playlist aangevuld met verzoekjes vanuit de feestvierders. Hij heeft er zeker toe bijgedragen dat het feest geslaagd is te noemen als we afgaan op de reacties die we gekregen hebben.
Astrid
Ons feestje was echt super gezellig, mede dankzij DJ Paul Cox.Goede muziekkeuze met voldoende ruimte voor verzoeknummers.Kwam de sfeer ten goede, wij waren er blij mee.Dank je wel en succes voor in de toekomst.
Lynne
Een super feest gehad gister met een super DJ! Dankjewel djpaulcox !